Akademisk Formidling giver akademikere, forskere og fagfolk en stærkere stemme i den offentlige samtale

Undgå at blive taget gidsel i medierne!


KURSUS I MEDIEHÅNDTERING FOR FORSKERE


Har du oplevet at du eller din forskning tages til indtægt for synspunkter som der reelt ikke er belæg for? Eller at ting du har sagt eller skrevet, pludselig optræder uden for rette sammenhæng og giver debatten en drejning du slet ikke havde til hensigt?


Sammen med Boman Kommunikation tilbyder Akademisk Formidling kurset Undgå at blive taget gidsel i medierne hvor vi giver dig baggrund og viden om mediernes ageren og redskaber til at komme sikkert igennem mediebevågenhed og styrke din og din organisations egen dagsorden. 


Vi kommer ind på:


  • Hvorfor tages forskning og forskningsresultater gidsel som aldrig før? Ny dynamik og et ændret mediebillede kan være en giftig cocktail for grundig og dækkende formidling.

 

  • Sådan arbejder medierne. Journalister og redaktioners behov, fokus og handlemønstre bestemmer hvad der kommer på forsiden, og hvordan historien vinkles. Lær at arbejde med rammerne.

 

  • Skjulte dagsordener. Agendajournalistik, historier der måske handler om noget andet eller bare en god historie? Hvordan man gennemskuer hvilke interesser og dagsordener der ligger bag dagens tophistorie.

 

  • DIN rolle i medierne. Er du ekspert eller referenceperson – bliver du præsenteret som helt, skurk eller hjælper? Sæt betingelserne, og indgå den rigtige ’kontrakt’ med journalisten.

 

  • Hvis krisen banker på. Når skaden er sket – eller godt på vej – kan de rigtige redskaber hjælpe med at håndtere situationen og lede mod den bedste afslutning.

 

  • Tag ansvar og skab en strategi. Du og din institution, institut eller afdeling har selv et stort ansvar for hvordan I opfattes og opleves. Vi viser hvordan man bærer det videre, kvalificerer sin organisation og skaber sin egen, fremadrettede og aktive agenda.

TID OG STED

Tirsdag den 27. august 2024

Kl. 9.00-16.00

Frederiksberg


PRIS

4.900 kroner ekskl. moms

4.200 kroner ekskl. moms ved 2 eller flere deltagere ved samtidig tilmelding og fakturering.


Prisen inkluderer morgenmad, frokostbuffet og kaffe samt undervisningsmaterialer.


 

INTERNT KURSUS ELLER WORKSHOP?

Vi holder også kurset internt i jeres organisation eller gerne som en workshop, hvor vi tilpasser indhold og arbejdsform til jeres konkrete behov og ønsker.